Mottagelse på skattebetalernes regning…..

Leser i VG i dag at Fabian Stang ikke får ha mottagelse på Rådhuset på kommunens regning i forbindelse med bryllupet sitt i juni. Det skulle da for f**** bare mangle. Selv om du er ordfører er det da pokker ikke hardtarbeidende Oslo-borgere som skal betale for at du skal få vise frem deg og fruen. At du er ordfører i Oslo går meg en høy gang. At du ikke får nok publisitet ellers går meg også en høy gang. Jeg vet ikke engang hvorfor noen kan finne på å tro at det er greit å bruke skattebetalernes penger på dette. At noen gifter seg er da vel en privat sak og ikke noe andre skal måtte betale for. Regner ikke med at Oslo-borgerne blir bedt i mottagelsen.

På spørsmål om Stang syns kritikken er smålig svarer han «(…) kom skjevt ut fra starten, med fokus på kostnaden på 70 000 kr. Dette beløpet skulle jo også dekke leie av Rådhuset». Dette gjør jo ikke akkurat saken noe bedre da. Og når han får spørsmål om kritikken går inn på ham, kommer svaret: «Det blir jo litt personlig for oss når det er snakk om brylluppet vårt». Ja, nettopp. Dette er en personlig greie. Da skal det vel ikke gå utover Oslo-borgernes skatteinnbetaling iallefall. At du velger å gifte deg er faktisk en personlig sak og dermed personlig utgift. Ikke alle andres.

Beklager om jeg har vært litt krass nå og såret noen følelser, men dette går bare ikke ann. Ønsker forøvrig Hr. og kommende fru Stang en riktig så fin bryllupsdag i juni. Måtte hell og lykke følge dere begge!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s