Spam-invitasjoner på msn.

Som de fleste andre bruker jeg msn til å kommunisere med venner jeg ikke ser så ofte. Det som forundrer meg, eller mer irriterer meg, er at hver gang jeg logger på har det rast inn med en skokk nye «venneforespørsler». Og hadde det nå enda vært folk jeg kjenner ville jo det vært hyggelig, men det som kommer inn er (dette er ikke riktige adresser, bare så det er sagt):

 • girls_on_cam@
 • girlongirl@
 • camgirl@
 • sexygirl@

Ja, dere skjønner tegninga. Why??????? Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har vært inne på sånne sider så de har iallefall ikke fått adressen min der.

Inne i mitt lille hodet tenker jeg som så, at dersom dette hadde vært interessant, ville jeg vel kommet meg på sånne sider selv? Jeg er overhodet ikke interessert i å bli overlesset med slike invitasjoner. En ting er hva jeg får i spam-boxen (den flyter over av billig viagratilbud osv), men jeg vil ellers ha meg frabedt slike greier. Finner de selv om interessen skulle komme.

Mulig jeg er i treig i oppfattelsen til tider, men har av og til kommet i skade for å legge til noen av disse med litt mer vanlige navn. Det er jo sånn at det er mange sære mail-adresser ute og går, så noen av de kan jo faktisk være noen jeg kjenner. Men den gang ei. Da plinger det på med meldinger med invitasjoner til å se på «den og den» som skal dusje med venninna osv. Gidder selvfølgelig ikke å svare, samt at jeg blokkerer og sletter de med en gang. Men tror dere ikke de kommer tilbake med nytt navn og greier en dag eller to senere?? Jauda, de gir seg ikke så lett. Har vel en blokkert liste lang som ett vondt år og litt til. Og lenger skal den bli ser det ut til.

Jeg vil ikke ha sånne invitasjoner. Noen som har peiling på hvordan jeg kan hindre hotmailen min å bli spammet ned av dette??

Reklamer

2 kommentarer om “Spam-invitasjoner på msn.

 1. hvor ofte sletter du cookies og sånne tine da?

  Du har nok lagt igjen spor på nettet, et eller annet sted er mail adr din blitt fanget opp.

  Bruker ccleaner en gang i uka etter at jeg fikk ny pc og har ikke blitt «plaget» på samme måte som før. Kanskje flaks.. hvem vet 🙂

  ***********************************************************************************
  Har nok lagt igjen ett spor eller to av meg selv på nettet, så er ikke det. Men akkurat disse er mer irriterende enn noe annet 🙂 Sletter cookies osv på maskina omtrent en dag i uken, men det ser ikke ut til å hjelpe. Får vel bare leve med det. Har blitt god på «blokker-knappen… hehe 🙂

 2. Frode Evensen sier:

  Jeg tror nok dette henger sammen med at du bruker Hotmail-adresse, for de kjører script som søker opp helt tilfeldige e-post-adresser.

  Kjenner mange med Hotmail-konto som sier det samme som deg, men selv får jeg bare en eller to sånne forespørsler i året…

  Men vet ikke om noen løsning for deg dessverre 😦
  ***********************************************************************
  Jeg overlever nok skal du se 🙂 Er så vant med det nå at jeg er rask på avtrekkeren for å avvise de…. hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s