Prøvekanin.

For en stund tilbake meldte jeg meg inn i noe som heter Buzzador. For dere som ikke kjenner til konseptet så fungerer dette som en form for prøve forbrukertestpanel. Man kan melde seg på ulike kampanjer og teste ut ulike varer. I tillegg skal man snakke med venner og bekjente om produktet, blogge om det eller skrive om det på sosiale medier. Jeg har vel bare snakket med venner produktet passer for.  Egentlig litt artig, og veldig lite jobb med hele greia.
Tidligere har vi testet ut smoothie-poser fra nestele, barnegrøt fra nestle og en filmleie på nett greie.

Nå sist var det Legoduplo som skulle testet, og det var en kampanje vi iallefall kunne være med på. Det er jo ikke gitt at man får være med på alle kampanjene heller, men vi fikk tilsag denne gangen også.
Her er noen bilder av «testingen»:

IMG_2474 IMG_2475

Spennende å åpne pakker som kommer i posten. Hva er dette mon tro?IMG_2476 IMG_2477 IMG_2478 IMG_2480 IMG_2482 IMG_2483

Etter å ha undersøkt hver eneste lille/store kloss, satte vi oss ned og bygget ett tårn av alt sammen. Som oftest bygger mammaen og Thea river ned, men her kunne vi faktisk bygge sammen. Klossene var lette å sette oppå hverandre og med fine farger for små barn. Nå er jo strengt tatt all duplo fin for små barn, men dette var veldig bra. Store (større en vanlig) klosser.IMG_2485 IMG_2486 IMG_2487 IMG_2488 IMG_2489 IMG_2490

Vel, det var dagens lille «reklame». For de av dere som har lyst til å delta på buzzador sine kampanjer, er det bare å gå inn på hjemmesiden deres og melde seg på. Mye moro å teste.

2 kommentarer om “Prøvekanin.

    • Nja, mammaen gleder seg mer til vi begynner på lego for større barn hvor vi kan bygge ting som får stå mer enn i to minutter 🙂
      Men for all del, det er fint å gjøre noe sammen med småtråkket 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s