Hva skal barnet hete?

I dag har vi vært hjemme fra sykehuset en uke, og jeg må si det har vært litt omstilling å gå fra 3 til 4. Det har absolutt ikke vært de store utfordringene, men noe har det jo vært. Syns Thea har taklet dette med en lillesøster på en veldig god måte, og det har jo hjulpet betraktelig.

IMG_2863

Thea vokter over lillesøster!

Thea skal stort sett sitte oppi bagen hvor lillesøster ligger. Stryker henne over hodet og er bare god. Første natten hjemme var riktignok ikke så veldig enkel. Thea våknet av lillesøster og lillesøster våknet av Thea. Det gikk slag i slag, men vi fikk da sovet litt til slutt alle sammen. Etter det har sovingen faktisk gått bra. Pappaen passer på minsten og mammaen legger Thea som vanlig. Det funker. Ellers så er vel Thea litt mer oppmerksomhetssyk enn ellers, men det er forbigående. Hun blir og lett fornærmet om dagen, men det varer heldigvis ikke så lenge om gangen.
I det store og hele går dette strålende og vi koser oss alle sammen.

Hva skal barnet hete?

Ja, det var det da. Som for de fleste andre så er dette med navn en stor greie. Vi har alle navn vi syns er fine, mens andre er helt uaktuelle. Her har vi vært ganske klar på at vi skal unngå æ-ø-å, samt at det skal være kort og greit. Thea sitt navn kom ganske tidlig på bordet og det festet seg fort. Denne gangen har vi ikke vært like raske. Det var mannen som kom opp med Thea og det har vært en greie i huset om at han skulle få bestemme navnet på lillesøster også. Jeg har selvfølgelig fått si min mening, og har hatt veto på alt rart, samt forslagsrett, men det har vært han som har klekket ut navnelisten.Etter mye om og men, stod vi igjen med to navn. Ida og Kaja/Kaia. Lenge var det Ida som var førstevalget. Men da Kaja/Kaia dukket opp, ble det med ett litt værre. Ikke fordet, jeg godkjente begge, men fikk beskjed om at jeg ikke ville få vite hva det ble før vi kom på føden. Dere kan jo tro jeg maste på mannen mellom riene. Dvs, da jeg enda fikk tid til å mase ( les: puste).

Anyway, da lillesøster var ute og vi hadde fått summet oss litt viste det seg at valget hadde falt på Ida. Trodde jeg iallefall. Helt til mannen kom tilbake på besøk dagen etter. I løpet av turen hjem den natten hadde lillesøster skiftet navn ved hjelp av en Essostasjon og en cola-flaske. Ja, dere leste riktig. Dere skjønner det, at mannen på vei hjem fra føden kl. 02.00 (omtrent) på natten hadde stoppet på en Essostasjon for å kjøpe seg ett pizzastykke og en cola. Mannen var jo sulten etter alle anstrengelsene må vite 😉 Og der, i kjøleskapet, blant alle de andre cola-flaskene lyste Kaja mot ham. Ingen Ida i sikte. Det var som om en høyere makt hadde grepet inn og fortalt ham hva barnet skulle hete. (Fikk nesten noe bibelsk over meg her nå… Hehe….)

Om ikke noe annet så blir jo dette en morsom historie å fortelle i konfirmasjonen. Er det ikke der alt sånn kommer fram?

Iallefall, her er Kaja. Bildet er vel tatt dagen etter at vi kom hjem fra sykehuset.

IMG_2866

Kaja

Reklamer

6 kommentarer om “Hva skal barnet hete?

  1. Så morsom historie!
    Syns Kaja er et kjempefint navn.
    Og hun var forresten utrolig søt 🙂
    Fikk nesten lyst på en til selv nå. Neida! Joda! Nei,nei nei. Jo, jo, jo. Nehei. Joho. Vilikke. Jo!

    • Hehe… FOrt gjort å få lyst på en til når man ser søte, små. Men heldigvis går det fort over når man kjenner på hverdagen igjen. Vi skal uansett ikke ha flere. Hjelper ikke hvor søte de er 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s