Politikk

Jeg er kanskje over gjennomsnittet interessert i politikk og engasjerer meg i det meste som skjer i samfunnet. Politikk er dermed ett av de temaene det kommer til å skrives litt om.

For å ha avklart det med en gang, står jeg godt plantet på venstresiden med medlemskap i AP. Det betyr ikke at jeg alltid er enig i det Jonas & co foretar seg. Men grunnverdiene til AP står jeg for og det kommer jeg nok aldri til å endre på.

Tar mer enn gjerne en diskusjon med dere, og jeg er ikke «skuggeredd». At folk har andre meninger enn meg finner jeg bare utfordrende i det jeg må jobbe hardere for å bevise det jeg står for. Hender seg jeg skifter standpunkt også dersom det argumenteres godt nok fra andre siden 🙂

 

Reklamer

2 kommentarer om “Politikk

  1. Vi står nok sånn ca på samme side vi to, selv om jeg er dundrende uenig i mye, men det er jeg jo når det gjelder de andre partiene også 🙂

    • Sånn ca er bedre enn å være åp helt motsatt side… hehe.
      Nei, men man skal ha respekt for alle sine meninger, men verdiene på venstresiden er nok mer meg enn de på høyresiden. For meg har det alltid vært AP, selv om jeg ikke alltid er enig med de i vedtakene de gjør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s